ပြည်ထောင်စုသမ္မတမြန်မာနိုင်ငံတော်အစိုးရ

ပညာရေးဝန်ကြီးဌာန

ရန်ကုန်တက္ကသိုလ်

ပါမောက္ခရာထူး တိုးမြှင့်/ပြောင်းရွှေ့ လူတွေ့နှုတ်ဖြေ (Online Interview) အတွက် ဖြေဆိုရမည့်အမည်စာရင်းနှင့်အချိန်ဇယားများ

(က) ပါမောက္ခရာထူး တိုးမြှင့်/ပြောင်းရွှေ့ လူတွေ့နှုတ်ဖြေ အချိန်ဇယား

ကျင်းပမည့်ရက် ၂၉-၁၀-၂၀၂၀ ၃၀-၁၀-၂၀၂၀
စတင်မည့်အချိန် နံနက် ၈:၃၀ နာရီ နံနက် ၈:၃၀ နာရီ
ဘာသာရပ် မြန်မာစာ၊ အင်္ဂလိပ်စာ၊ ပထဝီဝင်၊ သမိုင်း၊ ဒဿနိက၊ စိတ်ပညာ၊ ဥပဒေ၊ အရှေ့တိုင်းပညာ၊ IR ၊ စာ/သု၊ မနုဿ၊ ရှေး/သု၊ ဓာတု၊ ရူပ၊ သင်္ချာ၊ သတ္တ၊ ရုက္ခ၊ IC ၊ CS၊ ရေပညာ
Meeting ID 813 5403 6318
Passcode uyprof

(ခ)      လူတွေ့ဖြေဆိုမည့်သူများသည် အောက်ဖော်ပြပါ အကြောင်းအရာများကို အင်္ဂလိပ် ဘာသာဖြင့်  (၇) မိနစ်အတွင်း လိုရင်း/တိုရှင်း တင်ပြနိုင်ရန် ကြိုတင်ပြင်ဆင်ထားရမည် ဖြစ်ပါသည်။ Power point ဖြင့်တင်ပြရန်မလိုပါ။

1. Significant achievement(s) and your future Plan(s)
  2. Contribution(s) to your discipline and University of Yangon
  3. Internationalization of University of Yangon
  4. Quality education
  5. Digital literacy of faculty

မှတ်ချက်။       ။ဖြေဆိုရမည့်သူများသည် ၎င်းတို့၏ ခုံနံပါတ်များဖြင့် မိမိတို့ ဖြေဆိုမည့် Zoom Meeting Account ကို နာမည်တပ်၍ ဖြေဆိုရမည့်အချိန်ထက် (၅) မိနစ်ကြိုတင်၍ ဝင်ရောက် ရမည်ဖြစ်ပါသည်။

ရန်ကုန်တက္ကသိုလ်

ရန်ကုန်တက္ကသိုလ်၊ ပါမောက္ခရာထူး တိုးမြှင့်/ပြောင်းရွှေ့ လူတွေ့နှုတ်ဖြေ အချိန်ဇယား

ရက်စွဲ၊ ၂၉-၁၀-၂၀၂၀

Download