ပါဝင်ဆွေးနွေးနိုင်ရန်ဖိတ်ကြားခြင်း

ရက်စွဲ-  ၂၀၁၉ခုနှစ် မတ်လ (၈)ရက်

ရန်ကုန်တက္ကသိုလ်တွင် Master Plan အရတည်ဆောက်မည့် အဆောက်အဦ အသစ် (၄) ခု (Student Hub, University Center, Library Extension, University Canteen) အတွက် ဒီဇိုင်းပုံစံ၊ အသုံးပြုမည်လုပ်ငန်းများနှင့်ပတ်သက်သည့် ဆွေးနွေးပွဲကို အောက်ဖေါ်ပြ ပါအတိုင်း ကျင်းပပြုလုပ်မည်ဖြစ်ပါ၍ စိတ်ဝင်စားသူ ကျောင်းသား၊ ကျောင်းသူများ၊ ဆရာ၊ဆရာမများနှင့်ဝန်ထမ်းများ တက်ရောက် ဆွေးနွေးနိုင်ပါရန် ဖိတ်ခေါ်အပ် ပါသည်။

ဆွေးနွေးမည့်နေရာ – ဆရာများအသင်းရုံးခန်း၊  ရန်ကုန်တက္ကသိုလ်

ဆွေးနွေးမည့်သူများ – Mr. Ben Kilburn (Architect), Mr. Anni Kohl (Architect) and Robin Cross (Architect for International Development)

ဆွေးနွေးမည့်အကြောင်းအရာနှင့်အချိန်

WordPress Data Table

(စီမံ/သင်/စာကြည့်တိုက်/သင်ကြားရေးဌာနအသီးသီးရှိဌာနမှူးများမှ မိမိတို့ဌာန အလိုက်အသိပေး ပါရန်နှင့် ဌာနအသီးသီးရှိ notice board တွင်ကပ်ထားပေးပါရန် မေတ္တာရပ်ခံ အပ်ပါသည်)

ပါမောက္ခချုပ်

ရန်ကုန်တက္ကသိုလ်